Η 22η Εορτή Νεότητος της Ι.Μ. Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας

Με τα λαμπερά χαμόγελα και τις χαρούμενες φωνές των παιδιών πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016 το απόγευμα η 22η Εορτή Νεότητος των κατηχητικών συντροφιών των Ενοριών της Ιεράς Μητροπόλεως Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας στον όμορφο προαύλιο χώρο των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Μάνεση στο Ν. Ηράκλειο.

Στην εορτή συμμετείχαν παιδιά από δώδεκα (12) Ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως και παρουσίασαν με το δικό τους μοναδικό, ξεχωριστό τρόπο σύντομα κωμικά δρώμενα, αλλά και τραγούδια παραδοσιακά και χορευτικά. Κεντρική θέση κατείχε το έργο με το βίο του Αγ. Ιωάννου του Μονεμβασιώτη, το οποίο προκάλεσε ιδιαίτερη συγκίνηση στο ενθουσιώδες πολυάριθμο ακροατήριο, επιβραβεύοντας τα παιδιά με το θερμό και διαρκές χειροκρότημά τους.

Την Εορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ.κ. Γαβριήλ, ο Δήμαρχος Ν. Ηρακλείου κ. Νικόλαος Μπάμπαλος με Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους καθώς και ο Πρόεδρος των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Μάνεση κ. Παναγιώτης Μάνεσης.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ Γαβριήλ απηύθυνε εγκάρδιο χαιρετισμό και μίλησε με τα πιο θερμά και συγκινητικά λόγια για την λαμπερή παρουσία των παιδιών, εξαίροντας συνάμα το θεάρεστο και αδιάκοπο έργο τόσο των υπευθύνων Ιερέων Νεότητος των Ενοριών, όσο και των συντελεστών της Εορτής για την άρτια και επιτυχημένη οργάνωση, και αφού ευχαρίστησε θερμά τον κ. Παναγιώτη Μάνεση για την παραχώρηση του χώρου, ευχήθηκε προς όλους Καλό Καλοκαίρι!

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως