Στην εορτή των Κατηχητικών του Μητροπολιτικού Ναού Αγ. Αναργύρων ο Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ

Στη Χριστουγεννιάτικη εορτή των κατηχητικών σχολείων του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγ. Αναργύρων Ν. Ιωνίας παρέστη το απόγευμα της Κυριακής 17 Δεκεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Πανοσ. Αρχιμ. Επιφάνιο Αρβανίτη και από Εφημερίου του Ναού.

Στην εορτή, όπου πραγματοποιήθηκε στο πνευματικό κέντρο του Μητροπολιτικού Ναού συμμετείχαν παιδιά όλων των ηλικιών από τις ενοριακές συντροφιές του Ναού, τα οποία έψαλλαν χριστουγεννιάτικους ύμνους και κάλαντα από πολλές περιοχές της πατρίδας μας, τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και παρουσίασαν θεατρικό με επίκαιρο περιεχόμενο.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε στους μαθητές και αφού τους συνεχάρη για την όμορφη και ξεχωριστή παρουσία τους, τους παρότρυνε να συνεχίσουν με ζήλο την μαθητεία τους, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε με θερμά λόγια τους κατηχητές των παιδιών και συντελεστές της εορτής για την επιτυχή και άρτια οργάνωση της εκδήλωσης, ευχόμενος προς όλους καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα!

Εκ του Ιερού Ναού