Αιμοληψία στον Ιερό Ναό Αγ. Αναστασίας Ν. Ιωνίας

Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας στην προσπάθειά της να ανταποκριθεί στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες συνανθρώπων μας για αίμα και επιθυμώντας να βοηθήσει κυρίως τα μικρά παιδιά, γυναίκες και γέροντες, έχει ιδρύσει Τράπεζα Αίματος σε συνεργασία με το Κωνσταντοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας.

Για τον λόγο αυτό καλεί όλους τους Χριστιανούς και τους Εθελοντές Αιμοδότες να προσφέρουν λίγο από το αίμα τους για να σωθούν ανθρώπινες ζωές.

Για τον ιερό αυτό σκοπό θα πραγματοποιηθεί Αιμοληψία την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου και ώρες από 11.00π.μ. έως 5.00μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγ. Αναστασίας Περισσού στη Νέα Ιωνία.

Όπως ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός έχυσε επάνω στο Ζωοποιό Σταυρό το τίμιο Αίμα Του για τη σωτηρία όλων των ανθρώπων, έτσι κι εμείς έχουμε χρέος να μιμηθούμε το παράδειγμά Του, προσφέροντας λίγο από το αίμα μας για τους αδελφούς μας που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Αίμα μπορούν να προσφέρουν άτομα ηλικίας από 18 – 60 ετών και να είναι υγιή.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε με τον Ιερό Ναό Αγ. Αναστασίας Νέας Ιωνίας (τηλ. 2102516655). Υπεύθυνος π. Δημήτριος Νιάρης.

Δέκα λεπτά είναι αρκετά για να σώσεις μία ζωή!

Η αιμοδοσία είναι πράξη Αλληλεγγύης και Αγάπης.

Περιμένουμε τη συμμετοχή σας!

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως