Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση Ι. Μ. Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αναργύρων με αφορμή την εορτή της Σαρκώσεως του Σωτήρος Χριστού. Στην εόρτια εκδήλωση συμμετείχε η Βυζαντινή χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως υπό τη διεύθυνση του Άρχοντος Μουσικοδιδασκάλου κ. Χουρμουζίου Νταραβάνογλου.

Τα μέλη της χορωδίας απέδωσαν τροπάρια από τις Ιερές Ακολουθίες των Χριστούγεννα μεταφέροντας τους παρευρισκομένους νοερώς στο Σπήλαιο της Βηθλεέμ και στην ευλογημένη νύχτα της Γεννήσεως του Κυρίου. Επίσης μέρος ετην εορταστική συναυλία έλαβε η μικτή νεανική χορωδία του Ιερού Ναού Παναγίας Πρασίνου Λόφου Νέου Ηρακλείου η οποία τραγούδησε κάλαντα του Δωδεκαημέρου προερχόμενα από διάφορες περιοχές της Ελλάδος.

Την εκδήλωση προλόγισε με λόγο ζωηρό και συγκινησιακό ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος της Ιερές Μητροπόλεως π. Επιφάνιος Αρβανίτης ενώ ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδέλφεια κ. Γαβριήλ κλείνοντας τη βραδιά τόνισε τη σπουδαιότητα της εορτής των Χριστουγέννων, ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της εορταστικής εκδηλώσεως και απηύθυνε εόρτιες ευχές σε συμμετέχοντες και θεατές.