Σύναξη νέων Επιτρόπων και Μελών Ενοριακών Φιλοπτώχων Ταμείων Ι.Μ. Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας

Τον διορισμό των μελών που θα στελεχώσουν τα νέα Εκκλησιαστικά Συμβούλια και τα Ενοριακά Φιλόπτωχα Ταμεία των Ιερών Ναών της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας επέδωσε την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου το απόγευμα σε σύναξη που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Αναστασίας Περισσού στη Νέα Ιωνία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης, μετά την καθιερωμένη προσευχή, απευθύνθηκε εκτενώς και με θερμά λόγια στους νέους Εκκλησιαστικούς Επιτρόπους και αναφέρθηκε στην πολυσήμαντη και πολυεύθυνη διακονία, στην οποία καλούνται με διαφάνεια και αγάπη Χριστού να προσφέρουν πάντοτε προς όφελος του εκκλησιαστικού σώματος, επισημαίνοντας ότι το έργο αυτό δεν αποτελεί έργο εξουσίας, αλλά έργο Χριστού και διακονίας.

Μετά το πέρας της συνάξεως ο κ. Γαβριήλ διένειμε μαζί με τα διοριστήρια ως ευλογία ιερά εικονίδια προς όλα τα μέλη, εκφράζοντας τις ένθερμες πατρικές του ευχές τόσο για μία καλή και ευλογημένη νέα χρονιά, όσο και για μία δημιουργική και επιτυχημένη τριετή θητεία, προτρέποντάς τους να εργασθούν συλλογικά με ζήλο, υπομονή και αγάπη για τον πλησίον.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως