Ευχαριστήρια από την Εστία Αγάπης του Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Ν. Ιωνίας

Θέλουμε δημόσια να ευχαριστήσουμε θερμά την Τράπεζα Τροφίμων και ιδιαίτερα την κα Αθηνά Βασιλοπούλου και τον κ Αριστομένη Διονυσόπουλο για την συνεχή στήριξη και βοήθεια στο ιδιαίτερο έργο της καθημερινής σίτισης συνανθρώπων μας στην Εστία Αγάπης του Ιερού Ναού μας.

Τα καλούδια που μας προσφέρουν σε τακτά χρονικά διαστήματα, μας βοηθούν να δώσουμε πολύ περισσότερα στους συμπολίτες μας και να συνεχίσουμε δυναμικά.

Για τις ημέρες των Χριστουγέννων, ημέρες χαράς και οικογενειακής θαλπωρής, η Τράπεζα Τροφίμων μας διέθεσε ένα τόνο διακόσια κιλά περίπου τρόφιμα, τα οποία μοιράσαμε με πολύ αγάπη σε όσους περνάνε δύσκολα.

Ευχαριστίες πολλές θέλουμε επίσης να πούμε και σε όλους τους ενορίτες μας, και όχι μόνο, που προσέφεραν απλόχερα ό,τι μπόρεσε ο καθένας (τρόφιμα, γλυκά, ένα καλό λόγο) για να στηρίξουν την προσπάθειά μας αυτή.

Πολύ σημαντική είναι για όλους εμάς στην Εστία Αγάπης η στήριξη των ιερέων της ενορίας μας, τους οποίους ευχαριστούμε εκ βαθέων. Χωρίς την ευλογία τους, το έργο μας δεν θα ήταν το ίδιο.

Τίποτα από όλα αυτά όμως δεν θα ξεκινούσε και δεν θα εξελισσόταν αν δεν είχαμε την διαρκή καθοδήγηση του Πρωτοσυγκέλλου της Μητρόπολής μας, π. Επιφανίου Αρβανίτη και τις νουθεσίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. κ. Γαβριήλ. Η ευγνωμοσύνη και ο σεβασμός προς το πρόσωπό τους είναι αληθινά συναισθήματα.

Ευλογημένες Γιορτές για όλους σας!

Εκ της Ομάδος Αγάπης της Εστίας του Ιερού Ναού