Στην θεατρική παράσταση «Μας χωρίζει μια θάλασσα.» ο Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ

Στην παράσταση του Θεατρικού Εργαστηρίου του Ιερού Ναού Αγ. Γεωργίου Νέας Ιωνίας με τίτλο: «Μας χωρίζει μια θάλασσα…» έδωσε το παρών ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ το απόγευμα της Κυριακής 30 Απριλίου 2017.

Το έργο που αποτελεί δημιουργία του Μικρασιάτη θεατρικού συγγραφέα Αντώνη Παπαδόπουλου με μουσική του κ. Γιώργου Κομνά διαδραματίζεται σε μία ελληνική ταβέρνα της Σμύρνης την ώρα της Καταστροφής και πρόκειται για μία δυνατή δραματική ιστορία, εμπνευσμένη από αληθινούς χαρακτήρες και πραγματικά γεγονότα.

Μετά το πέρας της παράστασης ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη και επαίνεσε με θερμά λόγια τόσο τους υπεύθυνους συντελεστές, όσο και τους ηθοποιούς της παράστασης, οι οποίοι με την εξαιρετική παρουσία τους συγκίνησαν το κοινό και αφύπνισαν μνήμες του ένδοξου ιστορικού μικρασιατικού παρελθόντος.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι παραστάσεις πραγματοποιούνται στην θεατρική αίθουσα του 3ου ΓΕΛ και ΙΕΚ Νέας Ιωνίας (Δεμιρδεσίου 121) και θα συνεχισθούν τη Δευτέρα 1, το Σάββατο 6, την Κυριακή 7 και την Κυριακή 14 Μαΐου 2017, η οποία και θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού θα συγκεντρωθούν τρόφιμα για τα συσσίτια του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου.

‘Ώρα Έναρξης: 20.00 – Η είσοδος είναι ελεύθερη!

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως