Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία και Ιερό Ευχέλαιο στο Κωνσταντοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Ν. Ιωνίας

2.234 social media engagement

Το πρωί της Μ. Τετάρτης, 12 Απριλίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ τέλεσε, την τελευταία για την περίοδο του Τριωδίου, Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου Νέας Ιωνίας.

Μετά το πέρας της Προηγιασμένης Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε πατρικές ευχές προς τον πιστό λαό, ενόψει των Αχράντων Παθών και της ζωηφόρου Αναστάσεως του Κυρίου μας.

Στη συνέχεια, ο Σεβασμιώτατος μετέβη στο Κωνσταντοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας, που βρίσκεται πλησίον του Ιερού Ναού Αγίου Στεφάνου, όπου τέλεσε το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Νοσοκομείου, με τη συμμετοχή κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως.

Το παρών έδωσαν ο Διοικητής κ. Χαρ. Πρίφτης και μέλη της Διοίκησης του Νοσοκομείου, μέλη του ιατρικού και του νοσηλευτικού προσωπικού, εργαζόμενοι καθώς και μεγάλος αριθμός ασθενών.

Στην σύντομη ομιλία του ο Σεβασμιώτατος επαίνεσε το σπουδαίο και θεάρεστο έργο των ιατρών και των νοσηλευτών του Νοσοκομείου, ευχόμενος ταχεία ανάρρωση στους δοκιμαζόμενους ασθενείς και καλή Ανάσταση.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως