Ευχαριστήριες ευχές προς τον Υπουργό κ. Άδωνι Γεωργιάδη για την «προσφορά αγάπης» στις φιλανθρωπικές δομές της Ι.Μ. Νέας Ιωνίας

566 social media engagement

Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος εκφράζει δημόσια θερμότατες ευχαριστίες προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη για την ευγενή και φιλάνθρωπη «προσφορά αγάπης» προς τις κοινωνικές της δομές, ενόψει μάλιστα της μεγάλης εορτής του Πάσχα.

Πιο συγκεκριμένα, τον Υπουργό κ. Γεωργιάδη εκπροσώπησε η σύζυγός του κ. Ευγενία Μανωλίδου, η οποία προσήλθε το πρωινό της Μ. Τετάρτης στην Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων της Ιεράς Μητροπόλεως «Παναγία Ελεούσα» στη Νέα Ιωνία, κομίζοντας σημαντική ποσότητα αμνοεριφίων και κρεάτων, ενισχύοντας έτσι έμπρακτα τόσο τα συσσίτια, όσο και τα υπόλοιπα φιλανθρωπικά Ιδρύματα της Ιεράς Μητροπόλεως.

Την κ. Μανωλίδου υποδέχθηκε η επόπτρια των Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων κ. Φωτεινή Καρύδα, με την οποία συζήτησαν για τα θέματα των Μονάδων, ενώ η ίδια συναντήθηκε επίσης με το προσωπικό και αντάλλαξε ευχές με τους ωφελούμενους των Μονάδων για την επερχόμενη μεγάλη εορτή της ζωηφόρου Αναστάσεως του Κυρίου μας.

Στη συνέχεια η κ. Μανωλίδου συμμετείχε μαζί με το προσωπικό και τους ωφελούμενους της Μονάδας στο Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου που τελέσθηκε στο εσωτερικό της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως