«Δέματα Αγάπης» από την Ι.Μ. Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας

Συμπαραστάτης και αρωγός στους οικονομικά δοκιμαζόμενους αδελφούς μας, οι οποίοι προσπαθούν με αγωνία να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές απαιτήσεις μίας δύσκολης καθημερινότητας στάθηκε για ακόμη μία φορά η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας μέσω του δικτύου αλληλεγγύης των κοινωνικών, φιλανθρωπικών και προνοιακών δράσεων που έχει αναπτύξει στην περιφέρειά της.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ μετέβη το πρωινό της Μεγάλης Δευτέρας, 2 Απριλίου 2018 στον Ιερό Ναό Αγίου Αγ. Ευφημίας Νέας Χαλκηδόνος και την Μεγάλη Τρίτη στον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου Νέας Ιωνίας, όπου με την ευγενική χορηγία των Σουπερμάρκετ «Σκλαβενίτης», της Μ.Κ.Ο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή», του κ. Κωνσταντίνου Τασούλα καθώς και του Κολεγίου Αθηνών προσέφερε περισσότερα από 400 «Δέματα Αγάπης» με σημαντική ποσότητα τροφίμων και άλλων βασικών ειδών πρώτης ανάγκης, ανακουφίζοντας και στηρίζοντας ενεργά αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας ενόψει της μεγάλης εορτής του Πάσχα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας μέσω του δικτύου αλληλεγγύης των φιλανθρωπικών, κοινωνικών και προνοιακών δομών που έχει αναπτύξει στην περιφέρειά της και θέτοντας ως πρώτιστη προτεραιότητα το ανθρώπινο πρόσωπο, διανέμει καθημερινά πάνω από 600 μερίδες φαγητού σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας και περιθάλπει περισσότερες από 250 οικογένειες, επιδιώκοντας έτσι να συμβάλει τόσο στην κοινωνική προστασία των ευπαθών κοινωνικών ομάδων που πλήττονται από την σύγχρονη παγκόσμια οικονομική κρίση, όσο και στην μερική άρση των συνεπειών της φτώχειας, της ανεργίας και του κοινωνικού αποκλεισμού.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως