Αγρυπνία Αγίας Σκέπης στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πρασίνου Λόφου

Ιερά Κατανυκτική Αγρυπνία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Παναγίας Πρασίνου Λόφου Ν. Ηρακλείου, επί τη παλαιά μνήμη της Θεομητορικής Αγίας Σκέπης την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016 το απόγευμα και από ώρες 6.00μ.μ. έως 01.30π.μ.

Η Ιερά Αγρυπνία θα περιλαμβάνει την 9η Ώρα, τον Εσπερινό της Παναγίας καθώς και τον Αγιασμό της Πρωτομηνιάς, το Απόδειπνο, τους Χαιρετισμούς και την Παράκληση στην Αγία Σκέπη της Υπεραγίας Θεοτόκου, την Ακολουθία της Θείας Μεταλήψεως, τον Όρθρο της Εορτής, και εν κατακλείδι την Θεία Λειτουργία μετ’ Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος.
 
Σας καλούμε σε συμπροσευχή και επίκληση της Χάριτος του Παναγίου Θεού με την ευκαιρία ενάρξεως των Φιλικών Νεανικών Συντροφιών της Ενορίας, των 12 Κατηχητικών της Σχολείων και όλων των ετησίων Δραστηριοτήτων της, Ωδείου, Βυζαντινής Μουσικής, Αγιογραφείου, Θεατρικής Ομάδος, Αθλητικών Δραστηριοτήτων, Χορευτικών, Χορωδιών, Ορχήστρας, Σχολών Πληροφορικής, Κοπτικής – Ραπτικής, Αρχαίων Ελληνικών, Αγγλικών, Γαλλικών, Παρασκευής Προσφόρου, Παιδικού Εργαστηρίου Ζωγραφικής και Κατασκευών, Σεμιναρίων Συμβουλευτικής Γονέων, Υπηρεσία Ψυχικής Υγείας, Ομίλου Ρητορικής και Ομάδος Αυτοβοήθειας για την Κατάθλιψη, καθώς και της Νέας Κηρυκτικής περιόδου με το Κήρυγμα του προϊσταμένου του Ναού π. Τιμοθέου Παπαδάκη να πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη απόγευμα μετά τον Εσπερινό και την Παράκληση της Παναγίας μας.

Εκ του Ιερού Ναού