Αγιασμός Έναρξης Κατηχητικών Συντροφιών και Ενοριακών Δραστηριοτήτων στην Παναγία Πρασίνου Λόφου

Παιδιά, εφήβοι, νέοι, φρεσκάδα ζωής, άρωμα ενθουσιασμού, διάθεση εκφράσεως ψυχής, καρδιές που χτυπούν στους ρυθμούς του προβληματισμού και της αναζητήσεως για το επίκαιρο, για το άφθαρτο, για το πάντοτε καινούργιο Πρόσωπο του Σωτήρος Χριστού, όλοι μας θα συγκεντρωθούμε την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017 στις 10:30π.μ στον Ιερό Ναό Υπεραγίας Θεοτόκου Πρασίνου Λόφου Ηρακλείου Αττικής για τον καθιερωμένο Αγιασμό που θα τελεσθεί για την έναρξη της νέας κατηχητικής χρονιάς, μετά την μετάδοση της Θείας Κοινωνίας.

Στη συνέχεια, χωριζόμενοι σε ομάδες, στα αλσύλλιο δίπλα στον Ιερό Ναό, θα καλλιεργήσουμε την αγωνιστικότητά μας και το πνεύμα συνεργασίας σε παιχνίδια που απαιτούν ταχύτητα και οξυδέρκεια. Την δραστηριότητα θα επισφραγίσει ἡ παρουσίαση και επιβράβευση των νικητών και φυσικά το απαραίτητο κέρασμα προς όλους τους παρευρισκομένους. Για τους μεγαλύτερους φίλους θα υπάρχει από νωρίς καφές στην αίθουσα «Άξιον Εστί».

Όσοι έφηβοι, νέοι και νέες ἢ και μεγαλύτεροι σε ηλικία, που προβληματίζονται για τις αλήθειες της Πίστεώς μας και έχουν την επιθυμία να διδάξουν ἢ να μάθουν να διδάσκουν σε κάποια κατηχητική βαθμίδα, παρακαλούμε να μη διστάσετε να έλθετε την Κυριακή να σας γνωρίσουμε.

Ἡ παρουσία και ἡ συμβολή σας στην κατηχητική διακονία της Ενορίας είναι πολύτιμη.

Εκ του Ιερού Ναού