10 Μήνες δραστηριοποίησης Κοινωνικού Παντοπωλείου Ιεράς Μητροπόλεως στη Ν. Φιλαδέλφεια

Συνεχώς κοντά στο δοκιμαζόμενο συνάνθρωπο

Για μία ακόμα φορά και ενόψει της μεγάλης Δεσποτικής εορτής των Χριστουγέννων το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας που εδρεύει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Ν. Φιλαδέλφεια διένειμε δεκάδες πακέτα τροφίμων και διάφορα νωπά προϊόντα στους δοκιμαζόμενους αδελφούς μας, έτσι ώστε να μπορέσουν και αυτοί να εορτάσουν τις Άγιες τούτες ημέρες.

Με την αδιάλειπτη μέριμνα και προσπάθεια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Γαβριήλ και σε συνεργασία με την Μ.Κ.Ο « Αποστολή» διανεμήθησαν συνολικά, στους 10 μήνες λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου, 961 δέματα με τρόφιμα μακράς διάρκειας και 2.287 κιλά νωπά τρόφιμα.

Η Ιερά μας Μητρόπολη μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ν. Φιλαδέλφειας θα συνεχίσει με ακοπίαστη αγάπη την προσπάθεια ανακούφισης των αδελφών μας που διαμένουν στο δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας και την επόμενη χρονιά, εξασφαλίζοντας τα απαραίτητα γι αυτούς τρόφιμα και όχι μόνο, για να μπορέσουμε όλοι μας να ατενίσουμε με αισιοδοξία και τη νέα χρονιά!

Εκ του Ιερού Ναού