Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα στον Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας κ. Γαβριήλ

Σε μία εορταστική ατμόσφαιρα, στολισμένη από τα φωτεινά χαμόγελα μικρών και μεγάλων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ υποδέχθηκε την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023 στο Μητροπολιτικό Μέγαρο στη Νέα Ιωνία νέους και νέες, μαθητές και μαθήτριες των σχολείων της μητροπολιτικής περιφέρειας, καθώς και μέλη τοπικών πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων και προσφυγικών σωματείων, οι οποίοι έψαλαν ύμνους κάλαντα, απήγγειλαν ποιήματα και τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα παραδοσιακά τραγούδια από πολλές περιοχές της πατρίδας μας.

Πιο συγκεκριμένα, τον Σεβασμιώτατο επισκέφθηκαν μαθητές της Ελληνικής Παιδείας, μέλη του Χορευτικού Τμήματος και της Παιδικής Χορωδίας του Ο.Π.Α.Ν Νέας Ιωνίας, αθλήτριες, συνοδευόμενες από τον πρόεδρο της γυναικείας ομάδας χάντμπολ Ο.Φ.Ν.Ι, μέλη του Συλλόγου Ποντίων Νέας Ιωνίας «Σινώπη», καθώς και μέλη της Βυζαντινής Χορωδίας του Ιερού ενοριακού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πρασίνου Λόφου Ηρακλείου Αττικής.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ προσέφερε ευλογίες στους μικρούς και μεγάλους καλανδιστές και εξέφρασε τις βαθύτερες ευχαριστίες του για την αγάπη τους, απευθύνοντας πατρικούς λόγους και εόρτιες ευχές.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως