Συνάντηση Μελλονύμφων με τον Μητροπολίτη κ. Γαβριήλ

Εγκάρδια υποδοχή επεφύλαξε το απόγευμα της Δευτέρας 29 Μαΐου 2017 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ σε 50 νέα ζευγάρια που προετοιμάζονται να ενωθούν με τα ευλογημένα δεσμά του Γάμου.

Κατά τη συνάντηση πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη τελετή επίδοσης αδειών Γάμου και οι μελλόνυμφοι είχαν την ευκαιρία να λάβουν τις ευχές και τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου λίγες ημέρες πριν ξεκινήσουν το κοινό ταξίδι της ζωής τους με πλοίο την «Εκκλησία» και με προορισμό το λιμάνι της βασιλείας του Θεού.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ αφού συνεχάρη τα νέα ζευγάρια που παρέστησαν στη συνάντηση αυτή, αναφέρθηκε στο μέγα Μυστήριο του Γάμου, το οποίο παρέβαλε με την ένωση του Χριστού και της Εκκλησίας και αποτελεί τον κατ’ εξοχήν τόπο συντροφικότητας και αγάπης, τονίζοντας παράλληλα την διαρκή στήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως στη ζωή τους.

Ο Σεβασμιώτατος μαζί με την Άδεια Γάμου, προσέφερε στους μελλονύμφους ως ευλογία μία Καινή Διαθήκη, με την ευχή να αγωνίζονται καθημερινά, με φιλότιμο και αυταπάρνηση, να κατακτήσουν την ενότητα της αγάπης και του αμοιβαίου σεβασμού.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως