Συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς αδελφούς μας της Δυτικής Αττικής

Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, θέλοντας να εκφράσει την άμεση και αμέριστη συμπαράστασή της προς τους πλημμυροπαθείς αδελφούς μας του Δήμου Μάνδρας και Νέας Περάμου Δυτικής Αττικής προβαίνει στην έκτακτη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης (ξηρά τροφή, καινούργια ενδύματα, κλινοσκεπάσματα, υποδήματα κλπ) με σκοπό την παροχή βοηθείας και φροντίδας για την ανακούφιση αυτών.

Η ενέργεια αυτή πραγματοποιείται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και συνεννοήσεως του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Γαβριήλ με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεγάρων και Σαλαμίνος κ. Κωνσταντίνο, στον οποίο και εξέφρασε την αγάπη, τη συμπαράσταση, αλλά και την έμπρακτη στήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως προς τους πληγέντες αδελφούς μας της Δυτικής Αττικής, καθώς και τα βαθύτατα συλλυπητήρια του προς τις οικογένειες των θυμάτων.

Για για τον λόγο αυτό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ απευθύνει θερμή έκκληση προς όλους τους ευσεβείς χριστιανούς της Τοπικής μας Εκκλησίας και παρακαλεί όπως ανταποκριθούν στο κάλεσμα αυτό.

Η Συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 και την Τρίτη 21 Νοεμβρίου στους κατά τόπους Ενοριακούς Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως