Σεμινάριο για τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης στην Ι.Μ. Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας

Κατανοώντας την άμεση και επιτακτική ανάγκη για καλύτερη, ασφαλέστερη και πιο ουσιαστική γνώση των νέων τεχνολογιών και σύγχρονων μορφών ενημέρωσης, η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας πραγματοποίησε την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018 Σεμινάριο με θέμα τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media), το οποίο και πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Μητροπολιτικού Μεγάρου στη Νέα Ιωνία.

Στόχος του Σεμιναρίου είναι η γνώση και η εξοικείωση των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως με τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (facebook, twitter, Instagram, LInkedin, κ.ά.), καθώς και οι τρόποι αξιοποίησής τους για την παραγωγή και προβολή περιεχομένου.

Εισηγητές του Σεμιναρίου ήταν ο ειδικός σε θέματα ψηφιακής ύλης κ. Χρόνης Τσιανάκας και η κ. Άντα Καλαποθάκου εκπρόσωπος της εταιρείας Pulse and Opinion.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ υποδέχθηκε και καλωσόρισε με θερμά λόγια τους δύο εισηγητές, αναφερόμενος στη σημασία της γνώσης του διαδικτύου και των νέων τεχνολογιών καθώς και στους κρυφούς κινδύνους που εγκυμονούν για τον κάθε χρήστη.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως