Πρώτη Συνάντηση Μητροπολίτη κ. Γαβριήλ με τους Νέους για το Νέο Έτος

Με χαμόγελο και με θερμό καλωσόρισμα υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ τους Νέους και τις Νέες της Ιεράς Μητροπόλεως στην πρώτη Συνάντησή τους για το νέο έτος στο κτήριο του Μητροπολιτικού Μεγάρου στη Νέα Ιωνία τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017 το βράδυ.

Στην κατάμεστη από μαθητές, φοιτητές και νέα ζευγάρια αίθουσα συνεδριάσεων του Μητροπολιτικού Μεγάρου ο κ. Γαβριήλ απευθύνθηκε με αγάπη προς τα νέα παιδιά και αναφέρθηκε στο ρόλο της Εκκλησίας στη σύγχρονη, πολυδιάστατη και εξελικτική κοινωνία, αλλά και στην ορθόδοξη ιεραποστολή, καλώντας όλους με το ζωντανό παράδειγμά τους να αποτελέσουν μία φωτεινή πυξίδα για τον κόσμο που θα επιδεικνύει το μεγαλείο της πίστεώς μας.

Η ομιλία του κ. Γαβριήλ εξελίχθηκε σε μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους νέους και τις νέες να μοιράζονται με τον Επίσκοπό τους τόσο τα προσωπικά τους βιώματα, όσο τις ανησυχίες και τους έντονους προβληματισμούς τους.

Μετά το τέλος της Συνάντησης ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα.

Η Συνάντηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ με τους Νέους και τις Νέες της Ιεράς Μητροπόλεως πραγματοποιείται κάθε δεύτερη Δευτέρα στο κτήριο του Μητροπολιτικού Μεγάρου (Λεωφ. Ηρακλείου 340) στα πλαίσια γνωριμίας των νέων παιδιών με τον Επίσκοπό τους.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως