Οι Ακολουθίες των Χαιρετισμών και της Κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας ζωντανά από τον Ι.Ν. Αγ. Ευσταθίου Ν. Ιωνίας μέσω του ΑΝΤ1

3.540 social media engagement

Στη μεγάλη δοκιμασία που βιώνουμε ως λαός, ο Τηλεοπτικός Σταθμός ΑΝΤ1, αφουγκράζεται τις λατρευτικές ανάγκες του πιστού λαού του Θεού, που την ιερή αυτή περίοδο στερείται τη μετοχή του στα Ιερά Μυστήρια της Εκκλησίας μας και ύστερα από πρωτοβουλία του Προέδρου του κ. Θεοδώρου Κυριακού θα καλύψει ζωντανά τις Ιερές Ακολουθίες των Χαιρετισμών και της Κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας.

Οι Ιερές Ακολουθίες θα μεταδοθούν σε απευθείας σύνδεση από τον Ιερό Ναό Αγίου Ευσταθίου Νέας Ιωνίας, όπου θα τελεσθούν κεκλεισμένων των θυρών σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Την Παρασκευή 20 Μαρτίου και ώρες από 5.00μ.μ. έως 6.00μ.μ η Ακολουθία των Χαιρετισμών μέσω του WEB TV του ΑΝΤ1 και στο www.ant1news.gr

Την Κυριακή 22 Μαρτίου (Σταυροπροσκυνήσεως) και ώρες από 07.45π.μ. έως 09.00π.μ. η Θεία Λειτουργία από την τηλεόραση του ΑΝΤ1

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του καναλιού:

«Στη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα, ο ΑΝΤ1 θέτει τη δύναμή του ως Μέσο Μαζικής Επικοινωνίας στην υπηρεσία του κοινωνικού συνόλου και ενισχύει, μέσα από το τροποποιημένο πρόγραμμά του, τις προσπάθειες της Πολιτείας για την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Στηρίζοντας την πρόσφατη οδηγία περί αποφυγής των συναθροίσεων σε κλειστούς χώρους, αλλά και δείχνοντας σεβασμό στο θρησκευτικό συναίσθημα μεγάλης μερίδας τηλεθεατών, ο ΑΝΤ1 θα καλύψει την Ιερά Ακολουθία των Χαιρετισμών και της Κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας.

Οι Ιερές Ακολουθίες θα μεταδοθούν, σε απευθείας σύνδεση, από τον Ιερό Ναό Αγίου Ευσταθίου Νέας Ιωνίας, όπου θα τελεστούν κεκλεισμένων των θυρών:

-Την Παρασκευή 20 Μαρτίου, 17:00 με 18:00, η Ακολουθία των Χαιρετισμών, μέσω του WEBTV του ΑΝΤ1 και στο www.ant1news.gr.

-Την Κυριακή 22 Μαρτίου, 7:45 με 9:00, η Θεία Λειτουργία, από την τηλεόραση του ΑΝΤ1».

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως