Ο Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ σε φιλανθρωπικό αγώνα Μπάσκετ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ παρέστη την Κυριακή 2 Απριλίου στο δημοτικό γυμναστήριο Αμαρουσίου στον Άγιο Θωμά σε φιλανθρωπική εκδήλωση, με σκοπό την ευαισθητοποίηση και ενίσχυση κοινωνικών δομών, που στοχεύουν στην υποστήριξη συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η οποία τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, διεξήχθη φιλικός αγώνας Μπάσκετ μεταξύ του Συλλόγου Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος (Σ.Π.Α.Κ.Ε.) και της ομάδας μπάσκετ της εταιρείας ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ, στον οποίο συμμετείχαν πλήθος καλαθοσφαιριστών, καθώς και άνθρωποι του πολιτικού γίγνεσθαι της χώρας, ενώ βραβεύτηκαν τόσο ο Σ.Π.Α.Κ.Ε., όσο και ο παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής Δημήτρης Παπανικολάου.

Επίσης πραγματοποιήθηκε mini αγώνας μπάσκετ από το σύλλογο Ο.Φ.Η. Ηρακλείου, ενώ την εκδήλωση διοργάνωσε η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι της εταιρείας ΜΗΧ Μ+Ε.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τόσο το Δήμο Αμαρουσίου, όσο και την Διοίκηση της εταιρείας ΜΗΧ Μ+Ε., εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για την στήριξη και τις υπηρεσίες που προσφέρουν, μέσω του αθλητισμού, στις ευαγείς κοινωνικές ομάδες.

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας «Μηχανικοί Μελετών και Εφαρμογών» κ. Χρήστος Γκολογιάννης, ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός» κ. Δημήτρης Δημητριάδης, η εκπρόσωπος Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «Άνθος», Μονής Ντουραχάνη Ιωαννίνων κ. Ελένη Ζέπου και ο ιατρός κ. Κώστας Συρίγος από το Νοσοκομείο «Σωτηρία».

Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος του αθλητικού ρεπορτάζ κα Κατερίνα Αναστασοπούλου.

Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν μεταξύ άλλων και στην Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας Φιλαδέλφειας.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης