Με μεγάλη συμμετοχή η Αιμοδοσία της Ιεράς Μητροπόλεως Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας

Με επιτυχία και με τη γενναία ανταπόκριση του κόσμου ολοκληρώθηκε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017 στον Ιερό Ναό Αγίας Αναστασίας Νέας Ιωνίας η δράση εθελοντικής Αιμοδοσίας για την Τράπεζα Αίματος που έχει δημιουργήσει η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας σε συνεργασία με το Κωνσταντοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας.

Με μοναδικό κοινό στόχο την εφαρμογή της έμπρακτης αγάπης για το συνάνθρωπο και μιμούμενοι το θυσιαστικό παράδειγμα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, πολλοί Χριστιανοί, ανάμεσά τους τοπικοί Άρχοντες, Μέλη τοπικών Συλλόγων και Σωματείων, αλλά και πολλοί Αιμοδότες συμπολίτες μας έσπευσαν πρόθυμοι και ευαισθητοποιημένοι να προσφέρουν εθελοντικά πέντε λεπτά από το χρόνο τους, με σκοπό να βοηθήσουν αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη για αίμα.

Για το λόγο αυτό και λαμβάνοντας υπόψη τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ εκφράζει τις ολόθερμες και ειλικρινείς του ευχαριστίες προς όλους τους αιμοδότες συμπολίτες μας, που με τη συμμετοχή τους αυτή εφάρμοσαν την εντολή του Χριστού (Ιω. ιε’ 12-13) και επιβεβαίωσαν εμπράκτως την αρετή της αγάπης και της αλληλεγγύης, αποδεικνύοντας, πως η εθελοντική αιμοδοσία, ως πράξη ανθρωπισμού, αποτελεί πράξη που προάγει τόσο το κοινωνικό, όσο και το πολιτιστικό μας επίπεδο.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως