Κοπή Βασιλόπιτας Κοινωνικού Φροντιστηρίου Ι.Μ. Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ ευλόγησε την βασιλόπιτα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ιεράς Μητροπόλεως παρουσία των εθελοντών καθηγητών, των γονέων και των μαθητών που φοιτούν σε αυτό.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους παρισταμένους για το νέο έτος και ιδιαίτερα στους μαθητές δύναμη και κουράγιο στον καθημερινό αγώνα για την κατάκτηση της γνώσης, απευθύνοντας ευχαριστίες σε όλους τους συντελεστές που κοπιάζουν γιά την εύρυθμη λειτουργία του Φροντιστηρίου.

Ακολούθως προβλήθηκε βίντεο κινηματογραφημένο από τους ίδιους τους μαθητές αναφερόμενο στην καθημερινότητα του Φροντιστηρίου καθώς και στις απόψεις των παιδιών σχετικά με τό σύγχρονο σχολείο, τις εμπειρίες τους από τη φοίτησή τους στο Φροντιστήριο και την άποψη τους για κοινωνικά θέματα της εποχής.

Εν συνεχεία η Πρεσβυτέρα Αγγελική Καρυώτογλου, Εκπαιδευτικός, με μία όμορφη και βιωματική εισήγηση αναφέρθηκε στις σύγχρονες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γονείς στην σωστή ανατροφή των παιδιών.

Η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή χρηματικών βραβείων από τον Σεβασμιώτατο σε μαθητές που πέτυχαν στην τριτοβάθμια Εκπαίδευση το παρελθόν σχολικό έτος.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως