Επιτροπή Διαχείρισης Οικονομικών επί τη ελεύσει της Τιμίας Ζώνης της Θεοτόκου

H έλευση της πάνσεπτης και θαυματουργού Τιμίας Ζώνης της Θεοτόκου από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους στην Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017 αποτελεί πράγματι μία ξεχωριστή και μεγάλη ευλογία, αλλά και ένα ιδιαίτερα σημαντικό και ιστορικό γεγονός τόσο για την τοπική μας Εκκλησία, όσο και για την ευρύτερη περιοχή των Αθηνών, αφού αποτελεί το μοναδικό λείψανο ή κειμήλιο της Υπεραγίας Θεοτόκου που διασώζεται από τον επίγειο βίο Της.

Ωστόσο, στα πλαίσια της απολύτου ξεκάθαρης και διαφανούς διαδικασίας των οικονομικών εσόδων που αναμένεται να προκύψουν από την έλευση της Τιμίας Ζώνης της Θεοτόκου, η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας καθιστά δημοσίως γνωστό ότι τα έσοδα αυτά θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για τις άμεσες και έκτακτες οικονομικές ανάγκες και συγκεκριμένα για την κατασκευή, θεμελίωση και οργάνωση των νέων Παιδικών Κατασκηνώσεων, που προσφάτως απέκτησε νομίμως στην περιοχή της Μαλακάσας, με σκοπό την προσφορά αγάπης, διακονίας και κατήχησης προς τα παιδιά και τους νέους της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Για τον λόγο αυτό γνωστοποιεί την σύσταση Επιτροπής Διαχείρισης Οικονομικών ώστε να καταρριφθεί κάθε αμφιβολία, υπόνοια ή και υποψία όσον αφορά στην διαχείριση των εσόδων, της οποίας θα προεδρεύει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ εκφράζει για μία ακόμη φορά τις βαθύτατες ευχαριστίες του προς τον Πανοσιολογιώτατο Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ και προς την περί αυτού Ιερά Αδελφότητα τόσο για την μεταφορά της Τιμίας Ζώνης της Θεοτόκου, όσο και για την συμβολή τους στην πνευματική ωφέλεια του πιστού λαού της τοπικής μας Εκκλησίας.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

There are no photos with those IDs or post 15152 does not have any attached images!