Δέματα αγάπης σε 109 οικογένειες στη Νέα Ιωνία από την Αποστολή και την Ι.Μ. Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας

Στον Ιερό Ναό του Αγ. Σπυρίδωνα Νέας Ιωνίας, ολοκληρώθηκε επιτυχώς, τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016, παράδοση τροφίμων μέσω του Προγράμματος Παροχής Τροφίμων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της Ιεράς Μητρόπολης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας. Στην παράδοση διανεμήθηκαν 118 πακέτα ξηρών τροφίμων καθώς και κατεψυγμένων προϊόντων, σε 109 αναξιοπαθούντες οικογένειες της Νέας Ιωνίας.

Η Αποστολή, παρείχε ξηρά, νωπά και κατεψυγμένα τρόφιμα σε επωφελούμενους της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, που αδυνατούν να καλύψουν τις διατροφικές ανάγκες της οικογένειάς τους και ζουν στα όρια της φτώχειας.

Ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ υπογράμμισε ότι: «Προτεραιότητά μας είναι η ανακούφιση των εμπερίστατων αδερφών μας, ιδιαίτερα τις ημέρες των Χριστουγέννων, όπου η Εκκλησία μας, γιορτάζει την γέννηση του Σωτήρος μας. Κανένα σπίτι, τις ημέρες αυτές, δεν πρέπει να μείνει χωρίς φαγητό, χωρίς αγάπη και στήριξη. Καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα!».

Ο Γενικός Διευθυντής της Αποστολής κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας, τόνισε: «Η Αποστολή σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, στέκεται στο πλευρό των ανθρώπων που δεν καταφέρνουν να καλύψουν τις βασικές ανάγκες τους. Σήμερα, μπορέσαμε να συνδράμουμε στο εορταστικό τραπέζι 109 οικογενειών. Εύχομαι το νέο έτος να φέρει χαμόγελα σε όλους! Χρόνια Πολλά!».