Ανακοίνωση Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας – Η Πρόληψη σώζει ζωές

Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία

Παράρτημα Νέας Ιωνίας

N.Iωνία 29.09.2015

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ

Με αυτό το σύνθημα ξεκινάμε το φθινόπωρο δράσεις πρόληψης κατά του καρκίνου με την εθελοντική προσφορά ιατρών που στηρίζουν τη προσπάθειά μας τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.:

 1. ΤEST PAP – Eξαρχάκος Ανάργυρος Ιατρός Μαιευτήρας –Γυναικολόγος δέχεται ημέρα Τετάρτη και ώρα . πμ.
 2. Δερματολογική Εξέταση για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του δέρματος:
 3. Α. Γεωργοπούλου Αικατερίνη Ιατρός Δερματολόγος- Αφροδισιολόγος
 4. δέχεται ημέρα Τρίτη και ώρα . πμ.
 5. Β. Μανιατοπούλου Ελένη Ιατρός Δερματολόγος –Αφροδισιολόγος δέχεται
 6. ημέρα Παρασκευή και ώρα . π.μ.
 7. Κλινική εξέταση μαστού – Πανταζόπουλος Νικόλαος Ιατρός Ειδικός Παθολόγος δέχεται ημέρα Παρασκευή και ώρα . μμ.
 8. Ψυχολογική υποστήριξη:
 9. A. Kαραματσούκη Μαριλένα – Κλινική Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια
 10. δέχεται σε συνεδρίες για ψυχολογική υποστήριξη ογκολογικούς ασθενείς ή μέλη της οικογένειάς τους ημέρα Τετάρτη .-. μμ.
 11. Β. Αραπίδου Μάνια –Κλινική Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια, Γνωσιακής
 12. Συμπεριφοριστικής Προσέγγισης δέχεται σε συνεδρίες για ψυχολογική υποστήριξη ογκολογικούς ασθενείς ή μέλη της οικογενείας τους ημέρα Τρίτη . πμ- μμ.
 13. Ενεσοθεραπεία: Μέλη –Εθελόντριες του Παραρτήματός μας προσφέρουν δωρεάν ενεσοθεραπεία σε ογκολογικούς ασθενείς (κατόπιν οδηγιών του θεράποντος ιατρού τους).
 14. Συνεχίζουμε τη συλλογή φαρμάκων και υγειονομικού υλικού για τις ανάγκες κοινωνικών δομών τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας (Δευτέρα-Παρασκευή .πμ-. μμ).
 15. Σε συμφωνία με την Ελληνική Εταιρεία Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης και με την υποστήριξή της προγραμματίζουμε ωρο Σεμινάριο βασικής υποστήριξης της ζωής και αυτόματου εξωτερικού απινιδιστή. Η επιλογή των εκπαιδευόμενων θα γίνει με κριτήριο την ενεργή συμμετοχή τους και δράση σε φορείς-συλλόγους αθλητικούς, πολιτιστικούς κλπ, λόγω του περιορισμένου αριθμού των εκπαιδευόμενων (όπως αυτός έχει καθορισθεί από την ανωτέρω εταιρεία). Για την ημερομηνία διεξαγωγής του ανωτέρω Σεμιναρίου μπορείτε να επικοινωνείτε τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του Παραρτήματός μας μετά τις Οκτωβρίου.
 16. Σε σύντομο χρόνο τα μέλη του Παραρτήματός μας (άνδρες και γυναίκες ) θα αποκτήσουν κάρτα η οποία θα τους παρέχει τη δυνατότητα κύκλου προληπτικών εξετάσεων σε Ιδιωτικά Διαγνωστικά Κέντρα συμβεμβλημένα με την «Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία». Περισσότερες πληροφορίες για τις προϋποθέσεις χορήγησης της κάρτας και τις εξετάσεις που θα γίνονται θα απευθύνεστε στα γραφεία του παραρτήματός μας.
 17. Σε συνέχεια του προγράμματός μας και για την υποστήριξη του κοινωνικού συνόλου σε συνεργασία με άλλους φορείς στα πλαίσια της κοινής ευαισθητοποίησής μας προς τους πάσχοντες συνανθρώπους μας, σχεδιάζουμε νέες δομές, δράσεις και σεμινάρια πρόληψης για τα οποία θα σας ενημερώνουμε με σχετικές ανακοινώσεις.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Όλα τα ραντεβού για όλες τις ειδικότητες ιατρών-ψυχολόγων θα πραγματοποιούνται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το Παράρτημά μας και κατά την προσέλευση θα τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Επιπλέον παρακαλούμε στην περίπτωση κατά την οποίαν θα υπάρξει οποιαδήποτε ακύρωση εκ μέρους σας να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με τα γραφεία μας για την εξυπηρέτηση άλλων συμπολιτών μας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ανωτέρω πρόγραμμα παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ και απευθύνεται κατά προτεραιότητα στους κατοίκους της Νέας Ιωνίας και της ευρύτερης περιοχής εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού..

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2130337798 από τις 11.00π.μ-14.00 μμ.
Για το Δ.Σ του Παραρτήματος Ν.Ιωνίας Αττικής της Ε.Α.Ε

Η Πρόεδρος
Ελισσάβετ Γεωργιάδου

There are no photos with those IDs or post 2104 does not have any attached images!