Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα στον Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας κ. Γαβριήλ

Σε μία χαρούμενη και εορταστική ατμόσφαιρα, στολισμένη από τα φωτεινά χαμόγελα μικρών και μεγάλων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ υποδέχθηκε την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 στο Μητροπολιτικό Μέγαρο στη Νέα Ιωνία νέους και νέες, μαθητές και μαθήτριες των σχολείων της μητροπολιτικής περιφέρειας, καθώς και μέλη τοπικών συλλόγων και προσφυγικών σωματείων, οι οποίοι έψαλαν ύμνους και κάλαντα από πολλές περιοχές της πατρίδος μας και τραγούδησαν παραδοσιακά τραγούδια.

Πιο συγκεκριμένα τον Σεβασμιώτατο επισκέφθηκαν μαθητές του 16ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας, της Ελληνικής Παιδείας, του 3ου Λυκείου Νέας Φιλαδελφείας, μέλη του Χορευτικού Τμήματος και της Παιδικής Χορωδίας του Ο.Π.Α.Ν Νέας Ιωνίας και του Συλλόγου Ποντίων Νέας Ιωνίας «Σινώπη».

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ προσέφερε ευλογίες στους μικρούς και μεγάλους καλανδιστές και εξέφρασε τις βαθύτερες ευχαριστίες του για την αγάπη τους, απευθύνοντας πατρικούς λόγους και εόρτιες ευχές.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως