Χριστουγεννιάτικο γλέντι του Συνδέσμου Μικρασιατών Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας « ΟΙ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο γλέντι του Συνδέσμου Μικρασιατών Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας « ΟΙ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ» το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015, στη Ταβέρνα Mr Λουκιδέλης στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Τα μέλη και οι φίλοι του Συνδέσμου έδωσαν με την παρουσία τους ένα ξεχωριστό τόνο στην εκδήλωση, γεμίζοντας τόσο το χώρο του καταστήματος.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Χρήστος Τριανταφύλλου σε σύντομο χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την ανταπόκριση τους στη πρόσκληση του Δ. Σ αναφέρθηκε στις προσεχείς δραστηριότητες του Συνδέσμου, και συγκεκριμένα:

1.Από τις 18 έως τις 20 Δεκεμβρίου 2015 πραγματοποιείται στη πλατεία Πατριάρχου μπροστά από την πρώην Εμπορική Τράπεζα, από τις 10:00 -13:00 πρωί και 17:30 – 19:30 απόγευμα το Χριστουγεννιάτικο παζάρι του Συνδέσμου Μικρασιατών, στο οποίο μπορεί να βρει κάποιος χειροποίητα παραδοσιακά γλυκά, ημερολόγια του Συνδέσμου με αφιέρωμα στη Καππαδοκία, διακοσμητικά, βιβλία, dvd’s κ.α.

2.Την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 19:30 πραγματοποιείται η ετήσια εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Συνδέσμου στο “Café 1927” (Αγ. Τριάδος 3 στη Ν. Φιλαδέλφεια) όπου θα προσφερθεί καφές η τσάι με γλυκίσματα. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Στη συνέχεια οι καλεσμένοι διασκέδασαν με μικρασιάτικη τραγούδια και όχι μόνο.

Το γλέντι κράτησε ως τις πρώτες πρωινές ώρες και όλοι οι συμμετέχοντες έμειναν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τους μεζέδες, τα φαγητά και τα επιδόρπια που προσφέρθηκαν.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Χρήστος Τριανταφύλλου Χρήστος Κοπελούσος