Ο Αγιασμός της ΑΕΚ από τον Μητροπολίτη κ. Γαβριήλ

Τον καθιερωμένο Αγιασμό τέλεσε στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ στα Σπάτα την Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, ο οποίος είχε τελέσει τον Αγιασμό και στη Νέα Φιλαδέλφεια, για την έναρξη των έργων της Αγιά Σοφιάς.

Παρόντες ήταν ο κ. Δημήτρης Μελισσανίδης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Ευάγγελος Ασλανίδης, τα στελέχη του αγωνιστικού τομέα κ. Βλαντιμίρ Ματιάσεβιτς, κ. Νίκος Λυμπερόπουλος και κ. Βασίλης Δημητριάδης καθώς και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο σκοπός είναι να ευλογήσουμε τη νέα σεζόν, στην οποία η ΑΕΚ θα αγωνιστεί ελπίζουμε με την ίδια επιτυχία αλλά και με την τιμιότητα που χαρακτηρίζει αυτή την ομάδα από την πρώτη μέρα της ιστορίας της. Σας συγχαίρω γιατί κατακτήσατε την κορυφή βήμα βήμα και αγωνιζόμενοι πάντα με σεμνότητα και ταπεινότητα. Η Νέα Φιλαδέλφεια που είναι η πόλη της ιστορίας αυτής της ομάδας σας περιμένει να επιστρέψετε στο νέο γήπεδο το οποίο κατασκευάζεται και το οποίο θα αποτελέσει και πάλι σήμα κατατεθέν της πόλης μας αλλά και σύμβολο του προσφυγικού ελληνισμού».

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως