Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ν. Φιλαδελφείας

Παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ν. Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Ιερού Καθεδρικού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ν. Φιλαδελφείας.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Πανοσ. Αρχιμ. Παντελεήμων Παπασυννεφάκης, ο οποίος και ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την παρουσία του στην εκδήλωση.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα βυζαντινής συναυλίας με εκκλησιαστικούς ύμνους του Αγίου Δωδεκαημέρου και παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα, τους οποίους απέδωσαν θαυμάσια το μουσικό σύνολο «Ορθόδοξοι Ψαλμωδοί» του Πανελληνίου Συνδέσμου Ορθόδοξων Ψαλτών και Ψαλτριών και η Μικτή Χορωδία του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ν. Φιλαδελφείας «Παναγία η Βουρλιώτισσα», υπό τη διεύθυνση του χοράρχου Μουσικοδιδασκάλου κ. Κωνσταντίνου Σταυρουλάκη.

Μετά το πέρας της εορτής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ ευχαρίστησε θερμά τους συμμετέχοντες και τον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού π. Παντελεήμονα για την άρτια και επιτυχή οργάνωση της εκδήλωσης, απευθύνοντας ευχές για τις εορτές σε όλους τους παριστάμενους.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως