Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση Ι.Μ. Νέας Ιωνίας

Προεόρτια εκδήλωση για την επικείμενη εορτή της Γεννήσεως του Κυρίου μας διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019 στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Αναστασίας Περισσού στη Νέα Ιωνία.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτου Ανέων κ. Μακαρίου, του ιερού κλήρου της Ιεράς Μητροπόλεως, τοπικών αρχόντων, εκπροσώπων τοπικών πολιτιστικών συλλόγων και Μικρασιατικών σωματείων καθώς και πλήθους κόσμου που ανταποκρίθηκαν στο επετειακό κάλεσμα της τοπικής Εκκλησίας.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πανοσ. Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Επιφάνιος Αρβανίτης, ο οποίος αναφέρθηκε στο θεολογικό περιεχόμενο και βαθύτερο νόημα της εορτής των Χριστουγέννων.

Η εκδήλωση περιελάμβανε Χριστουγεννιάτικους ύμνους και παραδοσιακά κάλαντα, τα οποία απέδωσε θαυμάσια η Χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως υπό τη Διεύθυνση του Άρχοντος Μουσικοδιδασκάλου της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας κ. Χάρη Νταραβάνογλου.

Στην εορτή συμμετείχε επίσης και η παιδική Χορωδία του Ιερού Ναού της Αγίας Αναστασίας, δίνοντας μία ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση.

Μετά το πέρας της εορτής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ ευχαρίστησε θερμά και συνεχάρη τους συμμετέχοντες για την άρτια και επιτυχή οργάνωση της εκδήλωσης, απευθύνοντας ευχές για τις εορτές προς όλους τους παρισταμένους.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως