Το κατηχητικό του Ιερού Ναού Αγίας Ευφημίας Ν. Χαλκηδόνας στην θεατρική παράσταση το «Μαγικό Κλειδί»

Ένα όμορφο και ιδιαίτερα χαρούμενο απόγευμα έζησαν οι μικροί μαθητές του κατηχητικού σχολείου του Ιερού Ναού Αγίας Ευφημίας Ν. Χαλκηδόνας την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024.

Τα παιδιά, με τις ευλογίες του προϊσταμένου του Ιερού Ναού Πανοσιολ. Αρχιμ. Χρυσάνθου Καρατζαφέρη και συνοδευόμενα από τον εφημέριο του Ιερού Ναού Αιδεσ. Πρωτοπρ. π. Κωνσταντίνο Κατσαπρακάκη και από γονείς τους επισκέφθηκαν το θέατρο Κιβωτός για να παρακολουθήσουν την παιδική θεατρική παράσταση της Κάρμεν Ρουγγέρη το «Μαγικό Κλειδί».

Η παράσταση αφορά μία παραμυθένια ιστορία που αναδεικνύει σημαντικά θέματα και αξίες της ζωής μας, θίγοντας έννοιες όπως λ.χ. η πίστη, η αλληλεγγύη, η αφοσίωση, η ανιδιοτελής προσφορά, η αγάπη για την πατρίδα και την οικογένεια, η χαρά, η λύπη κ.α.

Η παράσταση γέμισε τα παιδικά βλέμματα με χαρά και ενθουσιασμό και οι μικροί μαθητές είδαν τον κόσμο με την ματιά της τέχνης και του θεάτρου.

Στο τέλος της παράστασης ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και φωτογραφήθηκαν με τους ηθοποιούς και τους συντελεστές του έργου, καθώς και με την σκηνοθέτρια κ. Κάρμεν Ρουγγέρη.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως