Θεατρική παράσταση για τους Τρείς Ιεράρχες στον Ι.Ν. Παναγίας Πρασίνου Λόφου

Με την παρουσίαση του έργου «Οι Τρεις Ιεράρχες» στην θεατρική σκηνή του Ιερού ενοριακού Ναού Παναγίας Πρασίνου Λόφου Ν. Ηρακλείου ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 30 Ιανουαρίου το διήμερο εορτασμού και μνήμης των Τριών μεγάλων Ιεραρχών και Οικουμενικών Διδασκάλων.

Η παιδική θεατρική ομάδα του Ναού με ξεχωριστή δεινότητα παρουσίασε τη ζωή και την προσωπικότητα των Τριών μεγάλων Αγίων της Εκκλησίας μας, ενώ η χορωδία του Ιερού Ναού παρουσίασε τραγούδια αφιερωμένα στους τιμώμενους Αγίους.

Πλήθος κόσμου έσπευσε να παρακολουθήσει την εορταστική εκδήλωση, κυρίως δε οι κατηχητές και τα κατηχητόπαιδα των ενοριών της Ιεράς Μητροπόλεως καθώς και αρκετοί εκπαιδευτικοί των σχολείων της Μητροπολιτικής περιφέρειας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ με λόγους θερμούς και επαινετικούς συνεχάρη όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης και τόνισε τη διαχρονικότητα του μηνύματος της εορτής των Τριών Ιεραρχών, που σχετίζεται με την συνεχή ανύψωση του αγαθού της παιδείας ως βασικού άξονα παραγωγής πολιτισμού και εγγύηση προόδου και ευημερίας.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως