Προσκυνηματική εξόρμηση Νέων στην Οσία Ματρώνα Ν. Ιωνίας

Προσκυνηματική εξόρμηση 500 νέων γυναικών από όλη την Ελλάδα της Χριστιανικής Αδελφότητος ο «Σωτήρ» πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017 στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Περισσού στη Νέα Ιωνία, όπου φυλάσσονται η Ιερά Εικόνα και τα Ιερά Λείψανα της Οσίας Ματρώνης της Αομμάτου και Θαυματουργού.

Οι νέες, συνοδευόμενες από τον Προϊστάμενο της Αδελφότητος, Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Αστέριο Χατζηνικολάου, συμμετείχαν στην Ιερά Παράκληση και προσκύνησαν την Ιερά Εικόνα και τα Λείψανα της Οσίας Ματρώνης, ενώ στη συνέχεια έψαλαν στον αύλειο χώρο του Ναού τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς και τραγούδησαν τραγούδια με αναφορά στην Υπεραγία Θεοτόκο καθώς και τραγούδια παραδοσιακά από όλη την Ελλάδα στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ.

Ο Σεβασμιώτατος, αφού εξέφρασε τη χαρά και τις θερμές ευχαριστίες του για την ξεχωριστή αυτή επίσκεψη, ευχήθηκε προς όλους καλή και ευλογημένη χρονιά.

Στη συνέχεια ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Αθηναγόρας Κολυβάς διένειμε ως ευλογία γλυκά και δώρα στους προσκυνητές.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως