Οι «Κομμωτές της Αγάπης» στον «Καλό Σαμαρείτη»

Μία ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη που προξένησε πολλά χαμόγελα χαράς και ενθουσιασμού αποτέλεσε η πρωτοβουλία του Ιερού Ναού Αγ. Κοσμά Αιτωλού Νέας Φιλαδέλφειας να φέρει την Τρίτη 21 Μαρτίου το απόγευμα τους «κομμωτές της Αγάπης» κοντά στους ηλικιωμένους αδελφούς μας που ζουν – μέσα σε άριστες συνθήκες φροντίδας και περιποίησης – στην Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων της Ιεράς μας Μητροπόλεως «Ο Καλός Σαμαρείτης» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγ. Κοσμά Αιτωλού Νέας Φιλαδέλφειας Αρχιμανδρίτης Τιμόθεος Ηλιάκης με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ και σε συνεργασία με τους υπεύθυνους και εργαζόμενους της Μονάδος «Ο Καλός Σαμαρείτης» πήρε την πρωτοβουλία να αποστείλει τους «κομμωτές της Αγάπης», ώστε να καλλωπίσουν και να περιποιηθούν τα λευκά μαλλιά των ηλικιωμένων που διαμένουν εκεί.

Η χαρά των παππούδων και των γιαγιάδων ήταν απερίγραπτη…!

Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο της Καλλιτεχνικής Ένωσης Κομμωτών Ελλάδος κ. Νίκο Κούρτη και τα παιδιά της Ομάδας που αφιερώνουν τον ελεύθερο χρόνο τους για να δίνουν χαρά στα Γηρατειά, τις ρίζες της ζωής μας.

Εκ του Ιερού Ναού