Μία ξεχωριστή θεατρική παράσταση στη Ν. Ιωνία

Μία πραγματικά ξεχωριστή και ιδιαίτερη θεατρική παράσταση λαμβάνει χώρα αυτό το διάστημα στην Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας και χαρίζει μία απολαυστική νότα χαράς και άφθονου γέλιου, θερμαίνοντας τόσο τις καρδιές, όσο και τα παγωμένα Σαββατοκύριακα όσων την παρακολουθούν.

Ο λόγος για την διάσημη μουσικοχορευτική παράσταση «Ωραία μου Κυρία», των Lerner και Loewe, η οποία βασίζεται στο έργο «Πυγμαλίων» του Bernard Shaw και έχει αποσπάσει κατά καιρούς διθυραμβικές κριτικές, αφού υπήρξε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Μπρόντγουεϊ στα τέλη της δεκαετίας του 1950.

Η ιστορία του έργου αναφέρεται στη ζωή της Ελάιζα Ντούλιτλ, μίας πάμφτωχης κοπέλας που αναγκάζεται να πουλάει λουλούδια στο δρόμο για να ζήσει, μέχρι τη στιγμή που μία τυχαία γνωριμία με τον καθηγητή γλωσσολογίας Χένρι Χίγκινς αλλάζει τη ζωή της και γίνεται η αφορμή για την μεταμόρφωσή της σε μία κομψή και όμορφη γυναίκα με καλλιέργεια και τρόπους.

Βεβαίως, τον ρόλο της Ελάιζα Ντούλιτλ και του καθηγητή Χένρι Χίγκινς δεν ερμηνεύουν η Τζούλι Άντριους και ο Ρεξ Χάρισον, αλλά τα παιδιά από το «Θεατρικό Εργαστήρι» του Ιερού Ναού Αγ. Γεωργίου Νέας Ιωνίας, τα οποία στην τρίωρη αυτή μουσικοχορευτική παράσταση που πραγματοποιείται με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Γαβριήλ και υπό την ανύστακτη μέριμνα και καθοδήγηση του π. Δανιήλ Γκαμουλάκου, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και μεταδίδουν με τον πιο γλυκό τρόπο τη χαρά, το κέφι και τον ενθουσιασμό τους στο κοινό.

Με τη συμμετοχή 21 ηθοποιών με πάνω από 60 κοστούμια σε μία απολαυστική παράσταση γεμάτη μουσική, τραγούδι και χορό, τα παιδιά μας διδάσκουν στην πράξη πως με τη συλλογικότητα, το ομαδικό πνεύμα, τη συνεργασία, την υπομονή, την αλληλεγγύη, την πειθαρχία, την πίστη και την εμπιστοσύνη μπορούμε να καταφέρουμε μεγάλα και σπουδαία πράγματα!

Η παράσταση πραγματοποιείται από τις 14 Ιανουαρίου 2017 στην θεατρική αίθουσα του 3ου ΓΕΛ και ΙΕΚ Νέας Ιωνίας (οδ. Δεμιρδεσίου 121) και θα συνεχιστεί και τα επόμενα Σαββατοκύριακα (4 & 5 και 11 & 12 Φεβρουαρίου. Ώρα Έναρξης: 7.00μ.μ.)

Η Είσοδος είναι ελεύθερη!

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως