Ξεκίνησε η Νέα Κατηχητική Χρονιά στον Ι.Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ν. Χαλκηδόνος

Την Κυριακή 16-10-2016 ξεκίνησε η νέα κατηχητική χρονιά του Ι. Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Νέας Χαλκηδόνας για τα έτη 2016-2017 με Αγιασμό, τον οποίο τέλεσε ο π. Χρύσανθος, Προϊστάμενος του Ι. Ναού.

Ο ίδιος έλαβε πρώτος τον λόγο και, αφού μεταβίβασε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Γαβριήλ για το πολύτιμο και επιτυχημένο έργο της κατηχήσεως που τελείται στον Ι. Ναό, παρουσίασε τις 2 νέες αίθουσες, για παιδιά προσχολικής ηλικίας και για παιδιά Δημοτικού, ευχόμενος καλό κατηχητικό έτος.

Στη συνέχεια, ο π. Δημήτριος, Υπεύθυνος της Νεότητας, παρουσίασε τις Κατηχήτριες κ. Κωνσταντίνα Κιτάντη, κ. Ευαγγελία Θεοχάρη, κ. Στυλιανή Παρπούκια, κ. Σεβαστή Παρπούκια και τον Κατηχητή κ. Αντώνιο Μποφίλιο, γνωστοποίησε ότι το πρωινό που προσφέρεται στα παιδιά του Κατηχητικού αποτελεί δωρεά του supermarket “Σκλαβενίτης” και ευχαρίστησε το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο για τη στήριξη, όπως και όλους τους συνεργάτες που συνέβαλαν και συμβάλλουν στη διευκόλυνση του έργου της κατήχησης.

Τέλος, η Βοηθός του Υπευθύνου Νεότητας, κ. Κωνσταντίνα Κιτάντη ευχήθηκε καλή οικογενειακή χρονιά, τόνισε ότι στο ήδη 6ετές έργο της Κατήχησης στην ενορία έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για τα παιδιά όχι μόνο να έρχονται για λίγο, αλλά και να παραμένουν στην πορεία του Κατηχητικού, ζήτησε από τους γονείς να προσφέρουν ποιοτικό χρόνο στα παιδιά τους καθώς αυτό ουσιαστικά χρειάζονται και εστίασε στο γεγονός ότι εντός της εκκλησιαστικής ζωής όλοι ανεξαιρέτως κατηχούμαστε, αλλά και κατηχούμε, ακόμα και με τον τρόπο που μιλάμε ή στεκόμαστε.

Κατόπιν ακολούθησε κέρασμα στον προαύλιο χώρο και ανανεώθηκε το ραντεβού για την επόμενη Κυριακή.

Κωνσταντίνα Κιτάντη, Κατηχήτρια