Ιερά Πανήγυρις Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πρασίνου Λόφου

Με την ευκαιρία της Εορτής της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου πανηγυρίζει ο Ιερός Ενοριακός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πρασίνου Λόφου Ν. Ηρακλείου.

Η Ιερά Πανήγυρις ξεκινά την Κυριακή 7 Αυγούστου 2016 το πρωί, όπου θα τελεσθεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετ’ Αρτοκλασίας και θείου Κηρύγματος και στη συνέχεια το Ιερό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως πάντων των αειμνήστων Ευεργετών και Κτητόρων του Ιερού Ναού.

Την Κυριακή 14 Αυγούστου 2016 το απόγευμα και ώρα 7.30μ.μ θα τελεσθεί Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, όπου θα ψαλούν τα Εγκώμια της Παναγίας και τα Ευλογητάρια από την ενοριακή χορωδία γυναικών έμπροσθεν του ιερού Επιταφίου της Παναγίας και στη συνέχεια θα τελεσθεί Ιερά Κατανυκτική Αγρυπνία έως τις 02.00π.μ.

Την Δευτέρα 15 Αυγούστου το πρωί, ανήμερα της Εορτής, θα ψαλεί ο Όρθρος της Εορτής και στη συνέχεια θα τελεσθεί Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ.

Το απόγευμα της ιδίας ημέρας και ώρα 7.00μ.μ. θα τελεσθεί Μεθέορτος Πανηγυρικός Εσπερινός και ακολούθως θα πραγματοποιηθεί Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος και του Ιερού Επιταφίου της Θεοτόκου και εν συνεχεία θα ψαλεί η Ιερά Παράκληση Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Εκ του Ιερού Ναού