Η Ακολουθία του Νυμφίου στη Ν. Φιλαδέλφεια

851 social media engagement

Με τη δέουσα κατάνυξη τελέσθηκε το εσπέρας της Μεγάλης Τρίτης, 19 Απριλίου 2022, η Ακολουθία του Νυμφίου, (Όρθρος της Μεγάλης Τετάρτης) στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Ν. Φιλαδελφείας, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ με τη συμμετοχή των εφημερίων του Ιερού Ναού.

Στην ιερή Ακολουθία το παρών έδωσαν ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης κ. Νικόλαος Παπαθανάσης, ο Δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας κ. Ιωάννης Βούρος με μέλη του Δ.Σ. του Δήμου και πλήθος πιστών, ενώ το υπέροχο ιδιόμελο τροπάριο της Κασσιανής απέδωσε θαυμάσια η Βυζαντινή χορωδία του Ιερού Ναού.

Στην σύντομη ομιλία του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην ευκαιρία που προσφέρει η κατανυκτική και βαθύτατα πνευματική περίοδος της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος σε κάθε πιστό να πλησιάσει τον Κύριο και να εμβαθύνει στην άμετρη αγάπη και φιλανθρωπία Του, ευχόμενος προς όλους καλή Ανάσταση.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως