Επίσκεψη Αγάπης στην «Παναγία Ελεούσα» από τον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ν. Ιωνίας

Με ιδιαίτερη συγκίνηση και έκδηλη χαρά πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 το απόγευμα η προγραμματισμένη επίσκεψη Αγάπης της Ενορίας του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ν. Ιωνίας στην Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων της Ιεράς μας Μητροπόλεως «Παναγία η Ελεούσα».

Με την επίσκεψη αυτή, δόθηκε η ευκαιρία τόσο στους Εφημερίους, όσο και στους Ενορίτες του Ιερού Ναού μας να μοιράσουν βασικά αγαθά και είδη πρώτης ανάγκης στους Ωφελούμενους, οι οποίοι περιθάλπονται με ιδιαίτερη φροντίδα και ακόμη περισσότερη αγάπη από το προσωπικό της Μονάδος, να αναπτύξουν μαζί τους μία ξεχωριστή και ευχάριστη κουβέντα, να ακούσουν τις συμβουλές τους, αλλά και να διδαχθούν από τις εμπειρίες της ζωής τους.

Οι Ωφελούμενοι δέχθηκαν με ιδιαίτερη χαρά την επίσκεψη του Ναού μας και μας αποχαιρέτησαν με ευχές και εγκάρδιες ευχαριστίες.

Με την επίσκεψή μας αισθανόμασθε επιτακτική την ανάγκη να εκφράσουμε τις ολόθερμες ευχαριστίες μας στους Ενορίτες του Ιερού Ναού μας για την έμπρακτη αγάπη τους και για την συγκινητική ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα προσφοράς, στην κ. Κατερίνα Χουζούρη και στον κ. Αλέξανδρο Κατσιάρα Διευθυντή του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος που είχαν την καλοσύνη να αναδείξουν την προσπάθειά μας, καθώς και στο προσωπικό της «Παναγίας Ελεούσας» για την άριστη και γενναία φιλοξενία που μας παρείχε.

Επίσης, θα θέλαμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια σε όλους τους υπευθύνους των Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων της Ιεράς μας Μητροπόλεως, οι οποίοι καθημερινά πασχίζουν και με την αγάπη τους δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για την καλύτερη και πιο εύρυθμη λειτουργία των Μονάδων.

Εκ του Ιερού Ναού