Επετειακή εκδήλωση της Ένωσης Βουρλιωτών Μ. Ασίας στη Ν. Φιλαδέλφεια

Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ν. Φιλαδελφείας η Θεία Λειτουργία και στη συνέχεια εψάλη Επιμνημόσυνη Δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των αειμνήστων Βουρλιωτών προγόνων μας, θυμάτων της Μικρασιατικής τραγωδίας.

Στη συνέχεια με αφορμή την συμπλήρωση 100 ετών από την Μικρασιατική Καταστροφή, η Ένωση Βουρλιωτών Μικράς Ασίας πραγματοποίησε στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας επετειακή εκδήλωση με θέμα: «Τα Βουρλά μας καίγονται».

Η εκδήλωση διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος και την τίμησαν με την παρουσία τους ο Πανοσ. Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Επιφάνιος Αρβανίτης, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας κ. Ιωάννης Βούρος, Μέλη του Δημοτικού και των Κοινοτικών Συμβουλίων του Δήμου, κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως καθώς πολλά μέλη και φίλοι του συλλόγου.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως π. Επιφάνιος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Βουρλιωτών Μ. Ασίας κ. Καραλής, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως