Εορταστικές Εκδηλώσεις από τη Νεότητα του Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Ν. Ηρακλείου

Η Νεότητα του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Ν. Ηρακλείου διοργανώνει τριήμερο εορταστικών εκδηλώσεων με θέμα «Άνοιξη και Καλοκαίρι».

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν το απόγευμα της Δευτέρας 22 Μαΐου 2017 και ώρα 7.30μ.μ., όπου θα πραγματοποιηθεί έκθεση αγιογραφίας, ζωγραφικής, φωτογραφίας και ραπτικής, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν παραδοσιακά τραγούδια και χοροί απ’ όλη την Ελλάδα.

Την Πέμπτη 25 Μαΐου και ώρα 8.30μ.μ. πέντε (5) καταξιωμένοι ιατροί για παιδιά και ενήλικες, ανάμεσά τους ο κ. Χάρης Κουρτόπουλος, (καθηγητής νευροχειρουργικής), οποίος έχει χειρουργήσει περισσότερα από 800 ανευρύσματα εγκεφάλου, η κ. Σοφία Λουκοπούλου, διευθύντρια της παιδοκαρδιολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», ο κ. Δημήτριος Χατζής, (ειδικός καρδιολόγος), ο κ. Σταύρος Τσιριγωτάκης, (χειρούργος θυρεοειδή) και η κ. Φαίδρα Οικονόμου, (χειρούργος ωτορινολαρυγγολόγος), συζητούν μαζί μας και απαντούν στα δικά μας ερωτήματα.

Τη συζήτηση συντονίζει ο δημοσιογράφος Μιχάλης Γκαγιωγιάκης.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 και ώρα 7.30μ.μ. με ένα μουσικό πρόγραμμα με βυζαντινούς ύμνους από την παιδική βυζαντινή χορωδία του Ναού, ενώ θα ακολουθήσει παρουσίαση ορχηστρικών μουσικών κομματιών. Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με τραγούδια από την Πόλη, τη Μικρά Ασία και από άλλα μέρη της Πατρίδος μας με την ορχήστρα του κ. Γιώργου Βασιλάκη

Σας περιμένουμε όλους!!!

Εκ του Ιερού Ναού