Εκδήλωση για την Αγ. Αικατερίνα στον Ι.Ν. Αγ. Στεφάνου Ν. Ιωνίας

Με τις ευχές και τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Γαβριήλ πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγ. Στεφάνου Σαφραμπόλεως Ν. Ιωνίας, η παρουσίαση του ποιητικού έργου της πρεσβυτέρας κ. Καλυψούς Δημητριάδη που αφορούσε στο βίο και το μαρτύριο της Νύμφης του Χριστού, Αικατερίνης της πανσόφου. Η προβολή διαφανειών καθώς και σχετικού Video από την Ιερά Μονή του Σινά συνάρπασαν και κέντρισαν το ενδιαφέρον του πολυπληθούς ακροατηρίου, το οποίο από πολύ νωρίς είχε κατακλύσει τον Ιερό Ναό.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως, Πανοσ. Αρχιμ. π. Επιφάνιος Αρβανίτης, Κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως καθώς και μέλη του Δ.Σ. της Ν. Ιωνίας.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο ιερατικός Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Πανοσ. Αρχιμ. π. Τιμόθεος Καμπουρίδης, εμφανώς συγκινημένος από την επιτυχή ολοκλήρωση της εκδήλωσης, ευχαρίστησε με θερμά λόγια τόσο τον π. Νεκτάριο Δημητριάδη και την πρεσβυτέρα του Καλυψώ, ευχόμενος καλή δύναμη στο ιεραποστολικό τους έργο, όσο και στις κυρίες-συνεργάτιδες του Ιερού Ναού για την άρτια και αρίστη οργάνωση της όλης εκδήλωσης.

Τέλος, ο π. Επιφάνιος διένειμε στο ευσεβές πλήρωμα εικονίδιο της Αγίας Αικατερίνης ως ευλογία, ευχόμενος προς όλους υγεία και δύναμη για το υπόλοιπο ιερό στάδιο της Σαρακοστής των Χριστουγέννων.

Εκ του Ιερού Ναού