Εκδήλωση αφιερωμένη στην Υπεραγία Θεοτόκο στην Ι.Μ. Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας

Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα και με μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Νέας Φιλαδελφείας την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018 μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στην Υπεραγία Θεοτόκο.

Η θεατρική ομάδα του Ιερού Ναού και ο Πρωτοψάλτης Δημήτριος Κατσικογιώργος παρουσίασαν ένα συγκινητικό μουσικό πρόγραμμα με βυζαντινούς ύμνους και επίκαιρους εκκλησιαστικούς ψαλμούς, προβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο τη ζωή της Παναγίας μας μέσα από την ορθόδοξη υμνογραφία, αλλά και μέσα από την μουσική και εκκλησιαστική λειτουργική παράδοση.

Την εκδήλωση έκλεισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, ο οποίος επαίνεσε με θερμά λόγια τους συντελεστές της για την άριστη πρωτοβουλία τους και αφού συνεχάρη θερμά τον εφημέριο του Ιερού Ναού π. Κωνσταντίνο Θωμαΐδη, αλλά και τους συνεργάτες του για την μέριμνα της εκδήλωσης, αναφέρθηκε στο πανσεβάσμιο πρόσωπο της Κυρίας Θεοτόκου, η οποία τόσο με την ακλόνητη υπακοή της στο θέλημα του Θεού, όσο και με την τέλεια ταπείνωσή της εκπλήρωσε τον στόχο όλης της οικονομίας του Θεού και όλης της ιστορίας της ανθρωπότητας.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως