«Δέματα Αγάπης» από την Ι.Μ. Νέας Ιωνίας

14 social media engagement

Συμπαραστάτης στους οικονομικά δοκιμαζόμενους αδελφούς μας, οι οποίοι πλήττονται από τα καθημερινά οικονομικά βάρη και τις συνέπειες της πανδημικής κρίσης στάθηκε για ακόμη μία φορά η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος μέσω του δικτύου αλληλεγγύης των κοινωνικών και φιλανθρωπικών δομών που έχει αναπτύξει στην περιφέρειά της.

Με τις ευχές και τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Γαβριήλ κλιμάκιο κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως, το διήμερο Δευτέρα 20 και την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου μετέβη στον Ιερό Ναό Αγίας Ευφημίας Νέας Χαλκηδόνος, όπου με την ευγενική χορηγία των Σουπερμάρκετ «Σκλαβενίτης», του κ. Γερασίμου Φωκά, Πρόεδρο του Ομίλου Electra Palace, του κ. Θεοδώρου Αφθονίδη, Γενικού Διευθυντή της Aegean Βaltic Βank, του κ. Πάνου Μπαμπάμτζη, του κ. Ιωάννη Μπενετάτου, του κ. Κωνσταντίνου Τασούλα και του κ. Ιωάννη Λάσκου προσέφεραν «Δέματα Αγάπης» σε αναξιοπαθούντες αδελφούς μας με σημαντική ποσότητα τροφίμων και άλλων βασικών ειδών πρώτης ανάγκης, ανακουφίζοντας έτσι περισσότερες από 450 οικογένειες, ενόψει της μεγάλης Δεσποτικής εορτής των Χριστουγέννων.

Στη δύσκολη καθημερινότητα που όλοι μας βιώνουμε εξαιτίας της πανδημικής κρίσης η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας μέσω του δικτύου αλληλεγγύης των φιλανθρωπικών και κοινωνικών δομών που έχει αναπτύξει στην περιφέρειά της διανέμει καθημερινά πάνω από 600 μερίδες φαγητού σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας, επιδιώκοντας έτσι να συμβάλει τόσο στην κοινωνική προστασία των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, όσο και στην μερική άρση των συνεπειών της φτώχειας, της ανεργίας και του κοινωνικού αποκλεισμού.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως