Αρχιερατικό Μνημόσυνο μακαριστού Μητροπολίτου πρ. Παραμυθίας Τίτου Ματθαιάκη

Σε κλίμα συγκίνησης και κατάνυξης τελέστηκαν την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021 στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Ν. Φιλαδέλφειας, δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία και ιερό μνημόσυνο επί τη συμπληρώσει τριακονταετίας από την εις Κύριον εκδημίαν του μακαριστού Μητροπολίτου Παραμυθίας, Φιλιατών και Γηρομερίου κυρού Τίτου. Συλλειτούργησαν, με την άδεια και ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου Ν. Ιωνίας κ. Γαβριήλ, οι Θεοφιλέστατοι Επίσκοποι Κεράμων κ. Βαρθολομαίος και Ρωγών κ. Φιλόθεος, συνδεόμενοι πνευματικά αμφότεροι μετά του μακαριστού Ιεράρχη, πλαισιούμενοι υπό Κληρικών της Ι. Μητροπόλεως Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας.

Για τον βίο και το σπουδαίο εκκλησιαστικό και εθνικό έργο του αειμνήστου Μητροπολίτου Τίτου, αυταδέλφου του μακαριστού Μητροπολίτου Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας Τιμοθέου, ομίλησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ρωγών κ. Φιλόθεος.

Παρέστησαν οι ανεψιά των αοιδίμων Αρχιερέων κ. Αθανασία Τσαμτσούρη, εκπρόσωποι του Συλλόγου Ποντίων ” “Αργοναύτης”, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πνευματικά τέκνα του αειμνήστου Αρχιερέως Τίτου.

Εκ του Ιερού Ναού