Υπογραφή σύμβασης για την ανέγερση Βρεφικού-Παιδικού Σταθμού Ιεράς Μητροπόλεως Ν. Ιωνίας και Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας

Υπεγράφη σήμερα Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021 στα γραφεία του Μητροπολιτικού Μεγάρου στη Νέα Ιωνία η προγραμματική σύμβαση για την παραχώρηση χρήσης δημοτικού χώρου για την ανέγερση Βρεφικού και Παιδικού Σταθμού μεταξύ του Δήμου Ν. Φιλαδελφείας-Ν. Χαλκηδόνας και της Ιεράς Μητροπόλεως Ν. Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος.

Η σύμβαση υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας κ. Ιωάννη Βούρου και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Γαβριήλ.

Η υπογραφή της ως άνω προγραμματικής σύμβασης αποτελεί τον γόνιμο καρπό μιας αγαστής και άρτιας συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας και της Ιεράς Μητροπόλεως Ν. Ιωνίας και σηματοδοτεί την αντίστροφη μέτρηση για την εκκίνηση ενός ακόμη σημαντικού έργου για την Ιερά Μητρόπολή μας, ενός σύγχρονου σχολείου, που θα προσφέρει ένα καινοτόμο παιδαγωγικό μοντέλο προσχολικής αγωγής, στηρίζοντας έμπρακτα τις οικογένειες της ευρύτερης περιοχής.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως