Προσκυνηματική Εξόρμηση Σεβασμιωτάτου κ. Γαβριήλ με τους Νέους της Μητροπόλεως

Με μία πνευματική και συνάμα ωφέλιμη εξόρμηση στην Ιερά Μονή Οσίου Παταπίου στο Λουτράκι Κορινθίας ολοκληρώθηκαν για φέτος οι Συναντήσεις του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ με τους Νέους και τις Νέες της Ιεράς Μητροπόλεως.

Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ συνόδευσε ένα τμήμα από μαθητές, φοιτητές και νέα ζευγάρια στην Ιερά Μονή Οσίου Παταπίου Λουτρακίου, ολοκληρώνοντας έτσι τις κοινές συναντήσεις τους που πραγματοποιούνταν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς σε μία προσπάθεια να γνωρίσουν οι νέοι την Εκκλησία, να γνωρισθούν καλύτερα μεταξύ τους, να αναπτύξουν και να συζητήσουν επίκαιρα θέματα, θέματα σύγχρονα, τα οποία τους απασχολούν και επιθυμούν να τα μοιρασθούν με τον Επίσκοπό τους.

Κατά την επίσκεψη τους στον Όσιο Πατάπιο, προσκύνησαν το άφθαρτο σκήνωμα του Οσίου και στη συνέχεια τελέσθηκε Εσπερινός.

Κατόπιν ο Σεβασμιώτατος, αφού ευχαρίστησε θερμά την Ηγουμένη της Μονής μοναχή Χρυσοβαλάντη για το θερμό καλωσόρισμα και για τη γενναία φιλοξενία παρέθεσε στους νέους γεύμα σε τοπικό εστιατόριο.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Φωτογραφίες: Πέτρος Αμπατζόγλου