Ο Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ τίμησε την Παγκόσμια ημέρα των Ηλικιωμένων

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ επισκέφθηκε το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016, Παγκόσμια ημέρα των Ηλικιωμένων, τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Παναγία Ελεούσα» στη Ν. Ιωνία, δίνοντας μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας στα «τιμημένα γηρατειά».

Μέσα σε μία χαρούμενη ατμόσφαιρα ο κ. Γαβριήλ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους ωφελουμένους αδελφούς μας και τους συγγενείς τους, να εκφράσει τη χαρά του, αλλά και την ικανοποίηση του για το σπουδαίο έργο, το οποίο με αγάπη επιτελείται από το προσωπικό της Μονάδος, προσφέροντας στον καθένα ξεχωριστά ως δώρο μία Καινή Διαθήκη.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ευχαρίστησε επίσης θερμά τους προϊσταμένους των Ιερών Ναών Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ν. Ιωνίας π. Αθηναγόρα Κολυβά και Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ν. Ιωνίας π. Βασίλειο Κολύτα τόσο για την έντονη δράση τους, όσο και για τις φιλάνθρωπες πρωτοβουλίες τους σε όλη αυτή την προσπάθεια.

Την ημέρα λάμπρυνε με την παρουσία της η χορωδία του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, όπου τραγούδησε παραδοσιακά τραγούδια.

Εκ της Μ.Φ.Η. Παναγία Ελεούσα