Ο Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ στην τελετή απονομής της Επιχειρηματικότητας και της Κοινωνικής Προσφοράς στην Υγεία

Παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017 στο Divani Apollon Palace & Thalasso η τελετή απονομής των Healthcare Business Awards 2017, τα οποία διοργάνωσε για 2η χρονιά το Health Daily και η Boussias Communications.

Στην τελετή βράβευσης που ανέδειξε και επιβράβευσε την επιχειρηματική αριστεία, την καινοτομία, τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και τις βέλτιστες πρακτικές των επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών του κλάδου της Υγείας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ παρέδωσε βραβείο στις ΜΚΟ που διακρίνονται για την κοινωνική τους προσφορά στον χώρο της υγείας, παρουσιάζοντας παράλληλα την προσφορά της Εκκλησίας στον ευαίσθητο τομέα της υγείας μέσω ανά την Ελλάδα κοινωνικών και προνοιακών δομών της.

Το παρών έδωσαν επίσης ο Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των βραβείων Καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Γενικός Διευθυντής του ΙΟΒΕ κ. Νίκος Βέττας, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας κ. Γιώργος Γιαννόπουλος και πολλοί άλλοι διακεκριμένοι εκπρόσωποι του κλάδου.

Στην τελετή βραβεύθηκαν Σύλλογοι Ασθενών, ΜΚΟ με σημαντική προσφορά στην Υγεία, πανεπιστήμια, δημόσια νοσοκομεία, ιδιωτικές κλινικές, Φαρμακευτικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, ιατρικές επιστημονικές εταιρείες. Δόθηκαν επίσης, βραβεία σε εθνικές/περιφερειακές πρωτοβουλίες για την υγεία, βραβεία e-health και βραβεία στις επιχειρήσεις εκτός του κλάδου, οι οποίες στο πλαίσιο της κοινωνικής τους ευαισθησίας υλοποιούν σημαντικές πρωτοβουλίες στον τομέα της Υγείας.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως