Ο Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ ομιλητής στο 1ο Φεστιβάλ Γονιμότητας στο Ζάππειο

Στις εργασίες του 1ου Φεστιβάλ Γονιμότητας (1st Festility Festival) συμμετείχε ως ομιλητής το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ.

Το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε το διήμερο 8-9 Ιουνίου στο Ζάππειο Μέγαρο, διοργανώθηκε από το Διεθνές Κέντρο Τουρισμού Υγείας (I.H.T.C) υπό την αιγίδα της ΕΛΙΤΟΥΡ, του Ι.Σ.Α., του Παγκόσμιου Ινστιτούτου Ελλήνων Ιατρών (G.G.D.I) και του Fedhatta και είχε ως θέμα την «Παγκόσμια Υπογεννητικότητα».

Στόχος της διοργάνωσης ήταν η διεξοδική ενημέρωση της χώρας μας για όλα τα ζητήματα που αφορούν στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο και συμμετείχαν διακεκριμένοι επιστήμονες από όλο τον κόσμο, οι οποίοι και μίλησαν για θέματα σχετικά με την καινοτομία και την εξέλιξη στο χώρο της Γενετικής.

Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο μείζον ζήτημα της Υπογεννητικότητας που απασχολεί την πατρίδα μας και ανέλυσε την προσφορά, τις προτάσεις και τις θέσεις της Ορθόδοξου Εκκλησίας για την υπογεννητικότητα σε διεθνές επίπεδο.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως